Autor: ITuudised.ee • 27. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus telefon parandas Samsungi müüki Eestis

Samsung Galaxy S9
Foto: elisa.ee
Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga, on Samsungi tänavusi tippklassi nutitelefone Galaxy S9 ja S9+ müüdud poole rohkem kui mullu lipulaevadeks olnud mudeleid S8 ja S8+.

Esimese müügikuu jooksul on S9 müük olnud 49% kõrgem kui aasta tagasi S8-l. „Inimesed ostavad hea meelega kallemaid ja võimsamaid telefone, mille jõudlus on suurem ning mis muudab sotsiaalmeediaajastul videote ja piltide tegemise, nende töötlemise ja üles laadimise kiiremaks kui kunagi varem,“ kommenteeris Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma.

Uute S9 telefonide üheks eeliseks varasemate mudelite ees on tema sõnul kaamera, mis lubab pilte teha isegi vähese valgusega kohtades ning filmida üliaegluubis ehk 960 kaadrit sekundis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755