1 küsimus: vastab Kirke Saar

Kirke Saar
Kirke Saar

Aasta tagasi olid nominent konkursil Eesti Mõjukaim IT-juht 2017. Kuidas on aasta möödunud ja milliseid muutusi IT-juhi rollis näed?

Vastab Telia Eesti tehnoloogiadirektor Kirke Saar.

 

Aasta oli Telia jaoks väga väga kiire ja edukas! Kõige olulisemad sammud olid kindlasti esimene 5G kasutusnäide Eestis Digital Summit raames ja Telia kiire interneti projekt. Samuti see, et 2017 oli aasta, mil DevOps tööpõhimõtted tegelikult ka Telias juurdusid. See oli suur muudatus, mille algatasime 2016 ning inimeste kompetentside muutmine ja uute põhimõtete juurutamine ei juhtu üleöö.

IT-juhtimine on muutumas üha kiiremaks ja innovatsioonikesksemaks. Selleks, et olla pidevalt kursis turul toimuvaga ja reageerida klientide muutunud vajadustele, on vajalik reageerida palju kiiremini. Oleme viimase kahe aastaga oluliselt oma organisatsiooni tugevdanud, et olla kiiremad ja dünaamilisemad.

Loe ka seda: Kirke Saar on Telia Eesti tehnoloogiadirektorina töötanud juba aasta (ilmus 14. mai 2017)

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara