Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 7. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäeva raadio hommikuprogrammis oli külaliseks Eesti mõjukaim IT-juht

Eesti Energia IT-juht Agnes Roos, kes pärjati tiitliga Eesti Mõjukaim IT-juht 2017.
Foto: Julia-Maria Linna
Esmaspäeval on viimane päev aasta mõjukaima IT-juhi kandidaatide esitamiseks. Möödunud aastal pälvis selle tiitli Eesti Energia IT-juht Agnes Roos, kes oli esmaspäeval Äripäeva raadio hommikuprogrammi üheks külaliseks.

Colliers International, MRICS partneri Margus Tinnoga oli hommikuprogrammis juttu ärikinnisvaraturu hetkeseisust ning lähiaja suundumustest. Äripäeva uuriva toimetuse ajakirjanik Eliisa Matsalu rääkis siseminister Andres Anvelti soovist hakata karmimalt karistama ebaseadusliku võõrtööjõu kasutajaid. Äripäeva börsitoimetuse juht Juhan Lang tegi esmaspäevases hommikuprogrammis eelvaate algava nädala olulisematele börsiuudistele ning kokkuvõtte reedel avaldatud USA tööturu raportist ja nädalavahetusel toimunud staarinvestor Warren Buffetti ettevõtte  Berkshire Hathaway aktsionäride koosolekust. 

Äripäeva raadio hommikuprogrammi tegid Aivar Hundimägi ja Liis Amor.

Intervjuu Agnes Roosiga alates 27:47. 

Ettepanekut Eesti mõjukaima IT-juhi valmiseks saab esitada SIIN. Konkursi kohta saab lugeda SIIT.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755