Autor: ITuudised.ee • 15. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT-miljardär näitab homme Tallinnas uut tarkvara

Uniconta looja Erik Damgaard Nielsen.
Foto: Uniconta
Majandustarkvara firma Microsoftile müügiga miljardäriks saanud Taani ettevõtja Erik Damgaard Nielsen tutvustab homme Tallinnas uut tarkvara.

Damgaardi loodud majandustarkvara Uniconta tutvustusüritus toimub kinos Kosmos 16. mai pärastlõunal, 17. mail teeb Damgaard Tehnopolis tarkvarast ülevaatliku koolituse.

Damgaardi sõnul teevad nad Unicontaga väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete turul sama, mida Tesla teeb elektriautode turul. "Traditsioonilised pilvepõhised majandustarkvarad kannatavad veebibrauserist tulenevate piirangute ja suletud arhitektuuri tõttu. Me toome Unicontaga fookusesse tagasi võimaluse luua majandustarkvarasse uusi funktsionaalsusi, et tarkvara lahendaks klientide individuaalseid vajadusi ja ootusi," kinnitas ta.

Uniconta on uuenev pilvepõhine majandustarkvara, mis koosneb finantsjuhtimise-raamatupidamise, kliendisuhtluse, müügi, ostu, laohalduse, projektijuhtimise ja tootmise funktsioonidest. Lisaks tuleb lahendusega kaasa ärianalüüsi töölaud ja aruannete generaator.

Uniconta Eesti juhi Eva Abrami sõnul on nad Eesti turul uustulnukad. "Lõppklienti silmas pidades on Uniconta ettevõttele, kes kasutab aegunud tehnoloogial põhinevat majandustarkvara ning kes on valiku ees, kas vahetada nüüd versiooni või tarkvara üleüldse," selgitas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755