Autor: Aali Lilleorg • 16. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Mõjukaim IT-juht 2018 selgub 22. mail

22. mail Hestia Hotel Europa konverentsikeskuses toimuval ITuudiste ja Äripäeva poolt korraldataval IT-juhtimise Aastakonverentsil "IT-juhi roll muutuvas maailmas" tunnustatakse Eesti IT-juhte ja tõstakse esile žürii poolt välja valitud kolm nomineti, kellest üks saab tunnustuse Eesti Mõjukaim IT-juht 2018.

„Head IT-juhti tuleb tunnustada, sest tema roll on vastutusrikas ja mitmekülgne ning sellest oleneb kui hästi Eesti ettevõtjad tulevad toime digitaliseerimise väljakutsetega,“ selgitas konkursi üks eestvedaja, Äripäeva peadirektori asetäitja Toomas Truuverk. Konkursi eesmärk on tunnustada oskuslikku ja mõjukat IT-juhtimist Eestis tegutsevates organisatsioonides ning seeläbi aidata kaasa ettevõtete digitaliseerimise taseme tõstmisele.

Teist korda toimunud konkursil said oma eelistuse öelda kõik soovijad ning esitada vabas vormis enda hinnangul tiitlit vääriva inimese, kes tänavu parima IT-juhi tunnustust väärib. Kokku esitati 31 ettepanekut, milles nimetati 20 erinevat IT-juhi nime koos põhjendusega. Žürii tõdes esitatud ettepanekute põhjal, et kandidaate oli ettevõtetest, organisatsioonidest, oli IT-juhte ja organisatsioonide- ning iduettevõtete juhte. Hindamisel arvestas žürii just viimase aja mõjukaid saavutusi ning otsustas sel aastal nominentide seas tõsta esile IT-juhte, kes digitaaliseerimisele on panustanud.

Esitatud ettepanekute seast valis žürii 2018. aasta Eesti Mõjukaima IT-juhi konkursi nominentideks Andreas Leznevsky Tallinna Kaubamaja Grupist, Avo Möllitsa ACE Logistics Group'ist ja Mehis Sihvarti Registrite ja Infosüsteemide Keskusest.

Züriisse kuulusid Siim Sikkut Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumist, Toomas Truuverk Äripäevast, ITLi president Ivo Suursoo, Erkki Leego Leego Hanssonist ja Gert Jervan Tallinna Tehnikaülikoolist.

Võitja kuulutatakse välja ja tunnustusi jagatakse 22. mail toimuval IT-juhtimise aastakonverentsil „IT-juhi roll muutuvas maailmas“. Konverentsi peateema on IT-juhi roll muutuvas maailmas, kus ettevõtted peavad edu saavutamiseks aina enam mõtlema digitaliseerumisele ja uute tehnoloogiate rakendamisele. Konverentsil tunnustame Eesti mõjukaimat IT-juhti, vaatleme globaalseid trende ja nende rakendamisi Eestis, saame teada kuidas riik IT-juhtimist ja arenguid Eestis toetab, räägime IT-juhtimisest kui äri juhtimisest, IT-juhile olulistest uutest tehnoloogiatest ja nendest tekkinud ärivõimalustest, IT-juhi rollist IT inimeste leidmisel ja värbamisel. Arutlusringis on personalijuhid, kes räägivad teemal "Mida peab IT-juht juhtimisel teisiti tegema, et häid inimesi hoida?“. Konverentsi modereerib Mart Einpalu. Osalemas on rohkem kui 100 inimest. 

Infot konverentsi programmi ja osalejate kohta saab vaadata SIIT. Viimane võimalus end kirja panna! 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755