ERGO juht: igast firmast saab tarkvarafirma

Kestutis Bagdonavicius
ERGO juht Kestutis Bagdonavicius.

Klientidele on edaspidi vaja kogu aeg pakkuda uusi lahendusi, mis tähendab, et igasugune ettevõte on tulevikus ühtlasi ka tarkvarafirma, ütles ERGO kindlustusseltside juht Baltimaades Kæstutis Bagdonavièius.

"Kogu kindlustusturu suurim väljakutse on klientide harjumuste muutumine kiiresti arenevas digitaalses keskkonnas. Vajadus pakkuda klientidele pidevalt uuenduslikke lahendusi pole ammu enam IT-äri põhine. Tulevikus saab igast ettevõttest ka tarkvaraettevõte," kinnitas ta.

"Sel põhjusel tagavad ettevõttesiseselt head teadmised programmeerimisest ja valdkonnast edu ka tulevikus ning kliendid saavad kõrgetele ootustele vastavalt teenindatud," kommenteeris Bagdonavièius kindlustusturu trende.

Selle aasta esimeses kvartalis ulatus ERGO kindlustuspreemiate maht Baltimaades 65,35 miljoni euroni, mis on võrreldes eelmise aastaga 14% kõrgem. Ettevõtte kasum oli 1,23 miljonit eurot võrreldes mulluse 1,71 miljoniga.

ERGO kindlustusgrupp on esindatud rohkem kui 30 riigis, keskendudes Euroopa ja Aasia turgudele. ERGO kuulub maailma ühte suuremasse, 1880. aastal loodud edasikindlustuskontserni Munich Re.

Osale arutelus

  • ITuudised.ee

    ITuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara