Autor: ITuudised.ee • 28. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehisintellekti kasutav idufirma ostab Eestis kortereid

Kodit.io tuleb Eesti turule.
Foto: kodit.io
Kinnisvara turuväärtuse hindamisel tehisintellekti kasutav Soome idufirma Kodit.io soovib Eestis osta kolme kuuga sada korterit.

Kodit.io teatel on neil maailma kõige täpsem tehisintellektil põhinev platvorm, mis muudab senist kinnisvara ostu-ja müügiprotsessi. Teenuse eesmärk on pakkuda lihtsaimat ja kiireimat moodust kodu müümiseks.

Ettevõtte kinnisvaraandmebaas on automatiseeritud ja põhineb algorütmidel, mis muudab turuväärtuse arvutamise oluliselt kiiremaks ja täpsemaks.

Ettevõtte tegevjuhi Kalle Salmi sõnul eemaldavad nad ka mitmed barjäärid. "Inimestel jääb tihtipeale uue kodu ost selle taha pidama, et ei suudeta piisavalt kiiresti vana elamispinda maha müüa ja seetõttu pole võimalik uuele korterile ka laenu saada. Meie lahendus pakub kiiret, lihtsat ja riskivaba võimalust oma vana kodu müümiseks," kinnitas Salmi.

Kodit.io partneriks Eestis on Uus Maa Kinnisvarabüroo, kelle spetsialistid viivad läbi korteri ülevaatuse. Ühtlasi kutsub Kodit.io ka kõiki teisi kinnisvaramaaklereid platvormi kasutama, et oma klientidele senisest veelgi paremat teenust pakkuda.

"Meil on väga hea meel, et Kodit.io just meid oma partneriks valis. Tänu sellele suudame oma klientidele teha vastavalt turuväärtusele kõige täpsema pakkumise ja võimaldame neil ostu-müügi protsessi kiirendada," ütles Uus Maa Kinnisvarabüroo partner Mika Sucksdorff.

Kodit.io hindab korteri väärtust. Hinnapakkumine põhineb tehisintellektil ja mitmetel andmetel, mille põhjal tehakse võimalikult täpne pakkumine.

Lõpliku hinnapakkumise tellimiseks tuleks broneerida tasuta korteri ülevaatus, mille viib läbi Uus Maa Kinnisvarabüroo spetsialist. Ülevaatus ei kohusta millekski ja kestab 20 minutit. 48 tunni jooksul tehakse korterile pakkumine.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755