Autor: ITuudised.ee • 29. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

42% kõnekaartide turust Elisa käes

Elisa kõnekaart ZEN on Eestis suurima kliendibaasiga.
Foto: Elisa
Uuringufirma Nielsen andmeil laeti esimeses kvartalis 42% Eesti kogu kõnekaardi turu kõneajast Elisa kõnekaartidele.

Elisa erakliendiüksuse juhi, juhatuse liikme Andrus Hiiepuu sõnul on turu suurima kõneaja laadimise taga klientide rahulolu. Inimesed eelistavad meie kõnekaarte, kuna Elisa pakub kiiret ja kvaliteetset internetti ning soodsaid teenuspakette, lisas ta.

"Kõnekaardi puhul saab klient igal kuul valida enda vajadustest lähtuvalt uue paketi või internetipileti ja kuna kõnekaardi kasutamiseks pole vaja lepingut sõlmida, siis on see populaarne ka noorte seas," kinnitas Hiiepuu.

Elisale kuulub Eestis kaks kõnekaartide brändi: Eesti turul suurima kliendibaasiga ZEN ja Elisa kõnekaart. Nimetatud kaartidele laeti käesoleva aasta esimeses kvartalis kokku 42% tervest Eesti kõnekaardi turu kõneajast. Seejuures 27,3% laeti just ZEN-kõnekaartidele.

Nielseni uuring on koostatud viimase kvartali kõnekaardi edasimüüginumbrite alusel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755