Autor: ITuudised.ee • 29. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti EveryPay alustas koostööd SEBga

EveryPay juht Lauri Teder.
Foto: EveryPay
Kaardimakselahendusi pakkuv Eesti idufirma EveryPay sõlmis koostööleppe SEB grupiga, et pakkuda panga äriklientidele uut taset interneti kaardimaksete vastuvõtmisel.

Pangakaardid on liikumas mobiilseks ning kaardimaksed pigem nähtamatuks – seda nii füüsilistes ostukohtades kui e-keskkondades, teatas SEB.

EveryPay lahenduse kaudu saab ettevõte ligipääsu pidevalt arenevale platvormile, mis laiendab potentsiaalsete klientide hulka ning muudab maksete vastuvõtmise ja haldamise sujuvaks ning efektiivseks.

"EveryPay pakub ettevõtetele lahendusi kaardimaksete vastuvõtmiseks internetis ja mobiilirakendustes," kirjeldas teenust EveryPay juht Lauri Teder. "Meil on hea meel alustada koostööd SEB pangaga, mis võimaldab meil areneda veelgi ambitsioonikamalt," lisas ta.

Tederi kinnitusel pole EveryPay platvorm pelgalt kaardimaksete vastuvõtmise lahendus e-poodidele, vaid sobib erinevatele ärimudelitele nagu kuutasupõhised teenused, mugavad ühekordsed või isegi nähtamatud maksed.

"Automaatsed makseprotsessid rahavoogude tõhusamaks juhtimiseks on teenus, millega ettevõtteid aidata saame. Klassikalise e-kaubanduse jaoks on EveryPay lahendus lihtsasti integreeritav näiteks peamiste e-poe platvormidega. Loome pidevalt lisavõimalusi, mis toob nii ettevõttele kui kaardiomanikele rohkem mugavust ja kiirust," selgitas ta.

SEB ettevõtete panganduse juhi Artjom Sokolovi sõnul on neil hea meel teha koostööd Eesti ettevõttega, kelle abil saab pank pakkuda oma äriklientidele kaasaegset lahendust kaardimaksete vastuvõtmiseks.

"Maksete maailma globaalseid trende jälgides ongi peamised märksõnad korduvmaksed, regulaarsete teenuste eest tasumine automaatselt ning teenusesse sisse ehitatud n-ö nähtamatud maksed. Sellised makselahendused on võimalikud tänu kaardimakse infrastruktuurile. EveryPayl on oma edulugu juba olemas ning meil on hea meel nendega koostööd alustada," ütles Sokolov.

EveryPay platvorm omab kõrgeimat kaardimaksesüsteemide sertifikaati ning on Mastercardi ja Visa poolt sertifitseeritud.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755