Autor: ITuudised.ee • 10. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti tehnoloogiaettevõte avas kontori Aasias

Eestis tehnoloogiafirma FiscalAdmin avas kontori Astana Rahvusvahelises Finantskeskuses, Kasahstanis. Ettevõte keskendub seal avaliku sektori innovatiivsete lahenduste arendusele ja müügile Kesk-Aasia piirkonnas.

Astana kontor on FiscalAdmini esimene asukoht Aasias. “Kasahstani kiire digitalsiseerimine ja piirkonna uue finantstänava, Astana Rahvusvahelise Finantskeskuse, avamine juulis on meie jaoks heaks lähtekohaks Kasahstani ja laiemale Kesk-Aasia turule sisenemiseks,” märkis FiscalAdmini tegevjuht Aare Lapõnin.

Astana kontori avamine toimub ajal mil Hiina ehitab aktiivselt digitaaset siiditeed Kesk-Aasia riikide kaudu Aasiast Euroopasse.

FiscalAdmin on 2015. aastal maailma digitaalses laboratooriumis Eestis asutatud tehnoloogiastartup. Firma keskendub digiajastu rahandussektori innovatiivsete IT-lahenduste loomisele. FiscalAdmini portfellis on finantshalduse valdkonna asutuste, avaliku sektori ja rahvusvaheliste organisatsioonide hindamis- ja arendustegevused ning riskihaldustooted. FiscalAdmin on tegev ka ühistranspordi kui jagamisteenuse arendamisel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755