Elisa tõusis TV-teenuste turuliidriks

Elisa TV
Elisa teleteenus Elisa Elamus on Eestis kõige levinum.

Selle aasta esimese kvartali seisuga on teleteenuste kasutajate arvult turuliider Eestis Elisa, kes veel aasta eest oli Teliaga samal tasemel.

Tehnilise järelevalve ameti värske statistika alusel oli Elisal märtsi lõpus tasuliste meediateenuste (kaabellevi, IPTV ja üle õhu TV) kliente 202 000, Telial 199 000, STV-l 86 000 ning teistel operaatoritel 13 000. Kokku on Eestis tasuliste meediateenuste kasutajaid 459 865.

Ameti statistika kohaselt on Elisa teleklientide arv aastaga kasvanud 25 000 kliendi võrra. Eelmise aasta esimese kvartali lõpus oli Telial ja Elisal kliente 177 000, STV-l 88 000 ning teistel 12 000.

"Kõik, mis telekast tuleb, on leitav temaatiliste maailmade alt – Filmimaailm, Spordimaailm ja Lastemaailm. Lisaks pakub Elisa Elamus järelvaatamise, otsingu, äppide kasutamise ning interneti võimalusi," selgitas Elisa juhatuse liige, erakliendiüksuse juht Andrus Hiiepuu.

Elisa pakub enam kui 200 telekanalit ja baaspakette, millele saab lisada ka valikkanaleid. Teleteenus on kättesaadav üle õhu ja kaabli ning populaarsemaid kanaleid saab jälgida ka nutiseadmes või veebis.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

CINAMON is looking for a passionate IT ASSISTANT

Manpower OÜ

31. oktoober 2018

DERIVCO IS LOOKING FOR A JAVASCRIPT DEVELOPER (MID-LEVEL)

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

TALLINNA LINNAKANTSELEI otsib PEASPETSIALISTI

Tallinna Linnakantselei

25. oktoober 2018

Teabevara