Autor: ITuudised.ee • 17. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mis roll on IT-juhil?

Rain Laane ütles haigekassa juhi ametisse astumisel, et üks suund, mille poole saaks haigekassas edasi liikuda, on infotehnoloogia kasutuse digitaalne transformatsioon, kus saaks teha paremaid arendusi ja selle kaudu paremaid juhtimisotsuseid. Kuidas selle poole koos oluliste inimestega liigutakse ning milline roll on IT-juhil.
Rain Laane
Foto: Raul Mee

Luminori digikanalite juht Margus Simson räägib, millised on globaalsed trendid ja kuidas läheb nende juurutamine Eestis. Kuhu liigub maailm digitaalsete kanalite arendamisel, millele pöörata tähelepanu ettevõtte digitaalsete kanalite arendamisel ning milllised on viimase aasta e-teenuste parimad näited maailmas ja Eestis?

Äripäeva raadio saade "Lavajutud" on salvestatud IT-juhtimise aastakonverentsil käesoleva aasta kevadel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755