Autor: Indrek Kald • 19. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Levikom toob turule suvilatele mõeldud paketid

Levikomi juht Peep Põldsamm.
Foto: Levikom
Telekomiettevõte Levikom tõi turule internetiühenduse ja telepildi paketid suvilatele ja maakodudele, kus ei elata aastaringselt. Muul ajal tuleb küll tasuda nn nutivalve eest.

Levikomi teatel suudavad nad tänu VirtuaalFiibri tehnoloogiale ainsana pakkuda kiiret internetti koos kvaliteetse telepildiga ja videovalvet ka piirkondades, kus mobiilse interneti levi on kehv ja valguskaabliga liitumine kallis.

Suvila nutipakettides sisaldub lisaks internetile ja televisioonile ka Nutivalve, mis võimaldab reaalajas hoida aastaringselt oma teisel kodul silm peal kasvõi mobiiltelefonist ning saada teavitusi, kui seal toimub mingeid liikumisi.

Levikomi tegevjuhi Peep Põldsammi kinnitusel saab klient valida perioodi, millal suvilas viibib ning selleks ajaks lülitatakse sisse televisioon ning internetiühendus. "Muul ajal on need teenused piiratud ning nende eest tasuda ei tule," märkis ta.

"Nutivalve valvab aga nii talvel kui suvel – siis, kui suvila on järelevalveta ja ka siis, kui on seal vara, mida vargal võtta. Meie VirtuaalFiiber püsiühendus sobib suurepäraselt Nutivalve jaoks, kuna tagab ka piisava üleslaadimise kiiruse, et võimaldada reaalajas oma suvilas või maakodus toimiva jälgimist," lisas Põldsamm.

Suvilapaketid on tema kinnitusel järjekordne Levikomi poolne samm adresseerida sihtgruppe, kes on teiste operaatorite poolt unarusse jäetud. "Just sel põhjusel tõime juuli alguses turule ülisoodsa Seeniorpaketi ning nüüd oleme võtmas fookuseks suvilad ja maakodud, kus inimesed on seni pidanud leppima oluliselt kehvemate tingimustega kui näiteks oma linnakodus," selgitas Põldsamm.

Levikom pakub nelja suvilatele mõeldud paketti: kolm suvila nutipaketti, kus sisaldub internet ja televisioon üheks, kolmeks või kuueks kuuks ning aastaringselt Nutivalve koos selle tarbeks piisava internetiühendusega. Lisaks on valikus ka üks suvila tavapakett, millega saab kiire interneti ja televisiooni kolmeks kuuks ilma Nutivalveta ning muul ajal on teenused peatatud.

Levikom on ligi 70 töötajaga kohalikul kapitalil baseeruv ettevõte, mis pakub interneti-, televisiooni-, telefoni-, videovalve- ja pilveteenuseid ühtsetes teenusepakettides nii kodu-, kui äriklientidele üleriigilise juhtmeta lairibavõrgu VirtuaalFiiber baasil.

Levikomi IT ja telekomi alane kompetents ja teeninduskogemus ulatub aastasse 1992, mil Tõnis Paltsu ja Toomas Peegi eestvõttel alustati Levicomi nime all teenuste pakkumist.

Täna on Levikom suuruselt teine IT-äritaristuteenuste ja -lahenduste pakkuja Eestis nii suurfirmadele kui ka väikeettevõtetele. Samuti opereerib Levikom asjade interneti võrku NORAnet ning ärirakenduste platvormi NORA-X.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755