Autor: Indrek Kald • 24. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raamatuäppi on tänavu laetud alla 72 000 korda

Elisa raamatuäpis on üle 2500 teose.
Foto: Elisa
E-raamatute ja ajakirjade lugemiskeskkonda Elisa Raamat on tänavu esimesel poolaastal laetud alla 72 000 korda.

Oktoobris 2014 turule toodud Elisa raamatuäppi on algusaastatest tänaseni alla laetud üle 350 000 korra. Kontot omab äpis enam kui 50 000 inimest.

Elisa teatel avavad aktiivsed kasutajad oma riiulis lugemiseks keskmiselt kolm raamatut, kuid rekord kuulub usinale lugejale, kes ühes kalendrikuus avas ja sirvis paarisadat teost. Kõige tublim lugeja on kokku lugenud 800 raamatut.

"On hea meel tõdeda, et igakuistest uutest liitujatest umbes kolmandik on äppi mingil ajahetkel juba kasutanud – tekkinud on seega lojaalne kasutajaskond, kes ikka ja jälle teenuse juurde tagasi pöördub," ütles Elisa uute teenuste juht Kertu Kriisk.

Elisa Raamatu e-raamatulaenutuses on kättesaadav üle 2500 eestikeelse e-raamatu ja valik ajakirju. Kõiki raamatuid ja ajakirju saab lugeda 8,99eurose kuutasu eest. Elisa Raamat sobib kõigi operaatorite klientidele ja lugemise saab lõpetada igal ajal.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755