Autor: Indrek Kald • 1. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa tõstab hindu

Elisa Eesti juht Sami Seppänen.
Foto: Andras Kralla
Elisa tõstab septembrist äriklientide teenuste hindu, viidates võrkude ja teeninduse arendusele ning üleüldisele kulude kasvule.

"Mõningased korrektsioonid pakettide hindades" jõustuvad ettevõtte teatel 1. septembrist. Lähemalt saab äriklient tutvuda muudatustega personaalses teavituskirjas või ärikliendi iseteenindusbüroos.

Mullu investeeris Elisa taristusse 20,7 miljonit eurot. Tänu sellele täienes mobiilsidevõrk rohkem kui 500 uue ja moderniseeritud tugijaama võrra. Selle tulemusena tõusis Elisa mobiilse andmesidevõrk kuni kolm korda kiiremaks Tallinnas, Harjumaal ja Raplamaal.

Aprillis valminud moderniseerimistööd Põlvamaal, Valgamaal ja Võrumaal tõstsid omakorda internetikiirusi Kagu-Eestis kaks kuni kolm korda, teatas Elisa.

"Võrkude arendamisega loome eeldused veelgi suuremate kiiruste pakkumiseks ja 5G võrgu avamiseks järgnevate aastate jooksul. Aastatel 2018 ja 2019 jätkame investeeringutega, panustades täiendavalt veel 40 miljonit eurot," seisab peatset hinnatõusu käsitlevas pressiteates.

Äriklientide paremaks teenindamiseks on Elisa laiendanud ärikliendi kõnekeskust ja tehnilise toe meeskonda ning rajanud ärikliendile parema teeninduse pakkumiseks spetsiaalsed teeninduspunktid kaheksas Elisa esinduses.

Tuhande töötajaga Elisa Eesti ASi siht on saada suurimaks kommunikatsiooni- ja meelelahutusettevõtteks Eestis. Elisa pakub mobiilside, interneti püsiühenduse ja TV-teenuseid ning võrgu- ja IT infrastruktuurilahendusi. Ettevõtte käive oli mullu 157,9 miljonit eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755