Autor: Indrek Kald • 10. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify laienes mitmes Euroopa riigis

Taxify asutaja Markus Villig.
Foto: Andras Kralla
Taksoteenust vahendav Taxify laienes Portugali suuruselt teise linna Portosse, avas teenuse Küprosel Limassolis ja neljas Tšehhi linnas – Ostravas, Plzenis, Olomoucis ja České Budejovices.

Taxify asutaja ja tegevjuht Markus Villig ütles, et ettevõtte laienemisplaanides on pealinnade kõrval üha enam ka väiksemad linnad. "Eesti näitel võib öelda, et isegi mõnekümne tuhande elanikuga linnades võib olla teenuse järele nõudlus. Lisaks on neil, kes palju reisivad, mugav kasutada juba tuttavat Taxify teenust uut riiki või linna külastades," rääkis ta.

2013. aastal asutatud Taxify on sel suvel laienenud ka Rumeenias ja Mehhikos. Taxify tegutseb rohkem kui 25 riigis ning seda kasutab üle kümne miljoni inimese.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755