Autor: Indrek Kald • 10. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teliasse jõuab HBO programm

Idufirmadest rääkiva HBO komöödiasarja Silicon Valley tunnusgraafika.
Foto: HBO
Telia lisab septembrist programmivalikusse suure USA teleteenuse pakkuja ja sisutootja HBO filmid ja sarjad, sh Troonide mäng, Silicon Valley, Sopranod jpt.

"HBO lisandumine rikastab veelgi tänast Telia TV teenust - meie klientideni jõuavad mitmed maailmatasemel sarjad, filmid ja dokumentaalsaated ning ühtekokku sisaldab HBO pakutav sisu rohkem kui 1300 tundi põnevat meelelahutust," ütles Telia televisiooni ja multimeedia valdkonna sisujuht Birjo Kiik.

HBO striiming-teenus jõuab Telia TV klientideni eestikeelsete subtiitrite või venekeelse heliga, mida iga klient saab valida vastavalt enda eelistusele Telia TV menüüs. HBO pakutavat sisu saavad Telia TV kliendid nautida kahel moel: tellides endale Telia TV lisakanalite paketi või eraldi HBO teenuse.

Eestisse jõudev HBO teenus sisaldab kõiki uusi HBO sarju, samuti tänaseks juba TV klassikaks kujunenud sarju, mis on saadaval kõigi episoodide ja hooaegade kaupa. Esialgu saab HBO striiming-teenust kasutada vaid Telia TV vahendusel, MINU.TV ja MINU.TV Kodus klientideni jõuab teenus järgmise aasta esimeses kvartalis.

Baltimaades pakub HBO suuremahulist valikult auhinnatud sarjadest ning kõik uued saated jõuavad vaatajateni samaaegselt USA linastusaegadega. Eestis ja Leedus on HBO saateid võimalik vaadata vaid Telia TV kaudu. Lätis on HBO partneriteks LMT ja Lattelecom. HBO programmivalikut on võimalik vaadata Lätis, Eestis ja Leedus kaabel-TV ja IPTV vahendusel.

142 miljoni tellijani jõudev tasuline telekanal HBO on WarnerMedia tütarettevõte. Rahvusvahelisel areenil on HBO teenused, sh telekanalid ja eraldiseisev striimingteenus HBO GO saadaval enam kui 70 Aasia, Euroopa, Ladina Ameerika ja Kariibi mere riigis. Lisaks jõuab HBO toodetav sisu enam kui 150 riiki üle maailma.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755