Autor: Indrek Kald • 13. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa välikontoris esimest korda 5G internet

Kaugtöö Elisa Ülemiste Citys välikontoris.
Foto: Elisa
Täna tutvustab Elisa Tallinnas taas välikontorit, kus esmakordselt maailmas saab teha kaugtööd 5G internetis. Selleks kasutatakse Huawei tugijaama ja seadmeid.

Rotermanni kvartalisse vahemikuks kl 9-15 püstitatav välikontor on selle suve kolmas ja eelviimane.

Sealt läheb üle 5G interneti otse-eetrisse ka Digitunni raadiosaade, kus 5G võrgust ja selle võimalustest räägib Elisa raadiovõrkude ja taristu valdkonna juht Kristo Kork. "Tõenäoliselt on esmaspäevane Digitund maailma esimene üle 5G-võrgu tehtav otse-eetri raadiosaade," ütles saatejuht Henrik Roonemaa.

Elisa on võtnud kasutusele mitmeid uudsete tööviiside meetodeid, kaugtööst ajatöö erinevate vormideni. Sealhulgas ka kuuetunnised tööpäevad esindustes ning neljapäevased töönädalad telemüügis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755