Autor: Indrek Kald • 15. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT-teemad Eesti ja Läti valitsuse ühisistungil

Eesti ja Läti peaministrid Jüri Ratas ja Māris Kučinskis.
Foto: mk.gov.lv
Eesti ja Läti valitsus peavad teisipäeval, 21. augustil Riias Läti rahvusraamatukogus esimese ühisistungi, päevakorras on ka ITga seotud teemad.

Eesti peaministri Jüri Ratase ja tema Läti ametikaaslase Māris Kučinskise juhtimisel toimuval istungil arutatakse Eesti ja Läti piirkondlikku koostööd, regionaalse julgeoleku tugevdamist, energia- ja transpordiinfrastruktuuri projekte, koostööd digitaalküsimustes ning päevakajalisi Euroopa Liidu teemasid.

Lisaks allkirjastavad Eesti ja Läti siseminister rahvastikuregistrite andmevahetust käsitleva valitsustevahelise lepingu, välisministrid annavad üle eesti ja läti keele edendamise auhinna ning Eesti valitsuse liikmed kingivad Läti rahvusraamatukogule raamatuid.

Ühisistungiga tähistatakse mõlema riigi saja aasta juubelit. Samalaadse ühisistungi on tänavu koos pidanud ka Eesti ja Soome valitsused.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755