Autor: Indrek Kald • 22. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus IT-minister kohtub idufirmadega

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist.
Foto: Erik Prozes
Hommikul ametisse asunud ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist kohtub täna idufirmade koostöökeskkonnas Lift99 Eesti start-up kogukonnaga.

Minister Tammisti sõnul on Eesti iduettevõtted teinud suurepärast tööd. "Seda on märgatud üle maailma ja soovin omalt poolt partnerluses ettevõtjatega eduloole kaasa aidata," lisas ta.

Rene Tammist oli 2007–09 Eesti Energia nõukogu liige, lisaks on ta töötanud Euroopa Parlamendi sotsiaaldemokraatide fraktsiooni energiapoliitika nõunikuna. Enne ministriks asumist oli Tammist taastuvenergia koja juhataja.

Tänavu 10. augustil nimetas sotsiaaldemokraatide juhatus Tammisti ettevõtlus- ja infotehnoloogiaministri kandidaadiks pärast Urve Palo tagasi astumist ministri kohalt ja lahkumist erakonnast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755