Autor: Äripäev • 27. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

STV omanik võtab kopsaka divideni

Foto: Pexels
Turu suuruselt kolmanda telekomifirma STV omanik Vjatšeslav Rabotšev võtab enda valdusfirmast pea 1,6 miljonit dividendi.

Rabotšev haldab enda osalust STVs läbi valdusfirma RVD Holdings, mille jaoks telekomifirma on täisosalusega tütarettevõte. Nii kajastavadki RVD majandustulemused peamiselt STV käekäiku.

Kontserni käive oli mullu 13,86 miljonit eurot, mis on rohkem kui 13,7 miljonit aasta varem. Kiiremini on kasvanud aga kontserni kasum, mis tõusis 2016. aasta 1,3 miljoni euro pealt 1,57 miljonini.

Käibest 51,6% teenis kontsern televisiooniteenuste pakkumisest, 43,9% tulust andsid internetiteenused ning 3,7% telefoniteenused. Lisaks pakub kontsern ka turvateenuseid, ent selle segmendi tähtsus kogukäibes jäi alla protsendi.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755