Infoturbe konverentsi soodushind lõppes

26. septembril toimuvale Infoturbe konverentsile 2018 saab täna veel registreeruda soodushinnaga.

Sel aastal toimuval Äripäeva teemaveebi ITuudised.ee korraldataval Infoturbe konverentsil on teemaks ”Maksa raha!”, mis on ettevaatusele kutsuv hoiatus juhuks, kui infoturbega ei ole kõik korras ja häkkeritel on võimalik küsida lunaraha või siis andmetega ei ole korrektselt käitutud ja tulenevalt andmekaitse üldmääruse nõuetest on võimalik saada suur trahvinõue.

Konverentsil räägime infoturbest, riskide juhtimisest ning andmekaitsest ärimaailmas ja ettevõtete kontekstis.

Avaettekande teeb äsja Eestisse elama asunud küberturbeekspert, ülemleitnant Kieren Nicolas Lovell (RNorN RTD). Alates septembrist töötab ta Tallinna Tehnikaülikoolis õppejõuna. Enne Tallinnasse elama asumist juhtis ta Cambridge'i ülikooli turvaintsidentide käsitlemise osakonda (CERT), mis on üks suurimaid privaatseid digitaalvõrke Euroopas. Ta nõustab ka mitmeid Ühendkuningriigi valitsusasutusi.

Konverentsil teeb ta avaettekandes ülevaate küberturbe tehnilistest-, operatiivsetest- ja juhtimisküsimustest ning räägib mida saab teha, et ohtu vähendada? Ettekanne on inglise keeles ja kannab pealkirja "Stop. Think. Click: Case studies of real incidents".

Cybernetica AS IS audiitor ja projektijuht Mari Seeba on Eestis hinnatud ekspert, kes konverentsil jagab nippe kuidas ridkihaldus organisatsioonile kasulikuks muuta. Tema hinnangul on mitmeid standardeid ja juhendeid, kuidas hallata riske, milliseid tabeleid vormistada, kuidas hinnanguid anda ning on ka kataloogide kaupa ohte ja nõrkusi. "Alustajaid on palju, kuid kasuni jõuavad vähesed," tõdeb Seeba ja aitab konverentsil leida motivatsiooni ja riskihaldus oma organisatsioonile kasulikuks muuta. Ettekanne kannab pealkirja "7 mõtet organisatsiooni infoturberiskide haldamiseks"

Huvitavatest esinejatest veidi pikemalt saab lugeda SIIT.

Konverentsi moderaator on Zone.ee residenthäkker Peeter Marvet, kes viib läbi ka riskijuhtimise interaktiivse meistriklassi päriselt juhtunud kogemuslugudest. Lisaks teeb Marvet ka ettekande teemal "Mis kõik võib nihu minna, kui õigel ajal pole makstud?" ja räägib, kuidas enamus infosüsteeme on arenenud läbi aastate muutuvate ärinõuetega kohanedes ning turvalisus on heal juhul kirjas mittefunktsionaalsete nõuete tabelis. Peeter joonistab oma kogemustele tuginedes välja ühe (fiktiivse) ettevõtte võrgu ja infosüsteemi ning proovib seal IT-juhina ellu jääda.

Konverentsi osalemistasu on 299 eurot (km-ga 358,80 eurot). Soodushind kuni 17.09 on 249 eurot (km-ga 298,80 eurot). Mitme osaleja puhul saab registreeruda soodsama hinnaga, selleks tuleks saata osalemissooviga e-mail aali@ituudised.ee.

Konverents toimub Tallink Conference & Spa Hotel konverentsikeskuses. Rohkem infot ja registreerumine SIIN.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara