Autor: Indrek Kald • 27. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa: info petuskeemi kohta pole tõsi

Elisa teade Facebookis levivast valeinfost.
Foto: Facebook
Facebookis levivas üleskutses hoiatatakse inimesi SIM-kaardiga seotud petuskeemi eest, ent Elisa teatel on tegu aegunud infoga ning Eesti operaatorite kliendid ei pea muretsema.

"Väidetavalt helistab klientidele mobiilsideoperaatori insener, kes palub kliendil valida kõne ajal numbrikombinatsioone ja seeläbi saada ligipääs SIM-kaardile. Kinnitame, et selline asi ei ole võimalik. Uudis petuskeemist sai umbes 15 aastat tagasi alguse USA meediast, kuid Eesti oludes ei ole põhjust kõnesid karta," teatas Elisa oma Facebooki lehel.

"Ootame alati enda klientidelt infot kahtlatest kõnedest või sõnumitest ning soovitame olla pigem ettevaatlikud võõrastele välismaa numbritele tagasi helistamisega," lisas Elisa.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755