Tele2: kõik uued kallid iPhone´id osteti ära

iPhone XR
Uutest mudelitest soodsaim on veidi alla tuhandeeurone iPhone XR.

Tele2 kinnitusel osteti täna Eestisse jõudvad iPhone´i kallid uued telefonid juba eelmüügist ära ning praegu polegi teada, millal Apple siia järgmise partii saadab.

Tele2 turundusdirektori Katrin Aroni sõnul müüakse tavaliselt pooled telefonid järelmaksuga, kuid uue iPhone´i puhul osteti üle 90 protsendi osamaksetega. "Kuni 1500 euroni küündiv hind näitas siiski seda, et paljud tahavad küll uusima tehnikaime kindlasti kohe kätte saada, aga nii palju vaba raha ikkagi pole, et kohe välja osta," ütles ta.

"Kuigi uued iPhone´id jätsid finantsanalüütikud pigem külmaks, siis mulluse tipptelefoni X-ga võrreldes oli selle aasta mudelite ettetellimiste arv enam kui poole suurem. Ja seda olenemata märksa kõrgemast hinnast," lisas Aron.

Apple saatis Eestisse tema sõnul päris suure partii, ent see sai otsa ja kõigile kultustelefone ei jätkunudki. "Apple´ile harjumupäraselt on neil kerge tarnedefitsiit ning praegu pole veel täpset kuupäeva, millal uued reaalselt saabuvad," märkis Aron.

Esimesed iPhone´id jõudsid kiiremate tellijateni täna. Oktoobri keskel jõuab Tele2-l Eestis müüki ka uutest odavaim, alla tuhandeeurose hinnaga iPhone XR.

Tehnoloogiahiid Apple tutvustas 13. septembril kolme uut telefoni: iPhone Xs, XR ja ajaloo kalleim Xs Maxi. Seejuures on 6,1tollise LCD-ekraaniga XR suurima ekraaniga iPhone, mida Apple on kunagi tootnud.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

PASSWARE is looking for an OPERATIONS' MANAGER

Manpower OÜ

30. oktoober 2018

PWC ÄRINÕUSTAMISE ÜKSUS otsib IT-VALDKONNA KONSULTANTI

PricewaterhouseCoopers AS

22. oktoober 2018

CINAMON is looking for a passionate IT ASSISTANT

Manpower OÜ

31. oktoober 2018

Teabevara