Autor: Indrek Kald • 3. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify saab ka Google Mapsi kaudu

Takso tellimiseks tuleb esmalt avada Google Maps.
Foto: Taxify
Nüüdsest saab nutitelefonis Google Mapsi rakendusest vaadata, kui kaua võtab aega Taxifyga sihtkohta jõudmine, palju sõit orienteeruvalt maksab ning soovi korral on võimalik endale ka sõiduk sealt ära tellida.

Uuendus on saadaval 16 riigis, sealhulgas Eestis.

Taxify tootejuhi Dmitri Pivovarovi sõnul laiendab Google Mapsi lisandunud Taxify valik inimeste võimalusi linnades mugavaks liikumiseks. "Võimalus näha ja võrrelda mitmel erineval moel punktist A punkti B liikumise võimalusi hoiab ühtviisi kokku nii transpordiks kuluvat aega kui ka raha," ütles ta.

Takso tellimiseks tuleb esmalt avada Google Maps. Pärast soovitud sihtkoha otsingut peab klõpsama nupul Juhised ning valima auto, ühistranspordi, kõndimise ja rattasõidu ikoonide juures olev võimalus Sõiduteenused. Seejärel näeb kasutaja eeldatavat sõidukulu.

Juhul, kui valida pakutavate alternatiivide hulgast kohale jõudmiseks Taxify, avab Google Maps Taxify rakenduse, milles saab tellimuse ära vormistada. Kui telefonis Taxify rakendust pole, soovitab Google Maps selle eelnevalt alla laadida.

Taksoplatvormil Taxify on üle kümne miljoni kasutaja ning enam kui pool miljonit juhti. 2013. aastal Eestis Markus Villigi asutatud ettevõte tegutseb rohkem kui 25 riigis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755