Autor: Indrek Kald • 6. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify näitab nüüd sõidu hinda enne tellimist

Sõidu hind kuvatakse enne tellimist.
Foto: Taxify
Sellest nädalast näeb Taxify rakenduses enne auto tellimist sõidu täpset hinda. Arvesse võetakse eeldatav sõiduaeg, distants ja liiklusolud.

"Kliendid andsid positiivse hinnangu juba varem kasutusel olnud võimalusele näha sõidu eeldatavat maksumust enne auto tellimist. See andis meile kindluse astuda järgmine samm ja näidata kõikidele klientidele sõidu täpset hinda enne tellimuse tegemist. Sõidu hind on nüüd nii juhile kui ka kliendile ühtmoodi selge ning kõikvõimalikud üllatused välistatud," ütles Taxify tootejuht Dmitri Pivovarov.

Hinna arvutamisel võetakse arvesse sõidule tõenäoliselt kuluvat aega, läbitavat vahemaad, liiklusolusid ning seda, milline on antud ajahetkel nõudlus sõitude järele. Juhul kui hinnad tõusevad kasvanud nõudluse pärast, näevad kliendid hinnakordaja asemel enne tellimuse vormistamist endiselt täpset sõidu maksumust. Kuvatav hind ei muutu seni, kuni kliendi poolt sisestatud sõidu alguspunkt ja sihtkoht jäävad samaks.

Uuendus on kättesaadav kõigile, kes kasutavad Taxify rakenduse uusimat versiooni, mille saab alla laadida App Store´ist või Google Playst.

2013. aastal Eestis Markus Villigi poolt asutatud taksoplatvorm Taxify tegutseb rohkem kui 25 riigis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755