Autor: Rait Kondor • 16. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SendGridi ost viis Twilio aktsia miinusesse

Foto: Scanpix
Ettevõtetele teadete edastamise platvormi pakkuv Twilio teatas esmaspäeva õhtul, et ostab e-kirjade masspostitusega tegeleva SendGridi 2 miljardi dollari eest, vahendab CNBC. Uudis saatis Twilio aktsia 10% allapoole.

Tarkvaraarendajatele teadete edastamise platvormi pakkuv Twilio ostab SendGridi 2 miljardi dollari eest, nii et SendGridi aktsiad konverteeritakse ümber Twilio aktsiaks. Investoritele tundub makstud hind liiga kallis ning see viis Twilio aktsia esialgu 10% miinusesse. Tänu üldisele turu tõusule on kaks tundi peale turu avanemist Twilio aktsia veidi kerkinud ning on nüüd 6,5% miinuses.

Twilio aktsia oli enne tänast kerkinud 2018. aastal lausa 180%, kuid tänase langusega on aktsia käesoleva aasta tipust langenud 24%.

SendGridi aktsia tuli börsile 2017. aastal 16-dollarilise hinnaga. Eile kauples aktsia 31 dollari lähedal ning täna on aktsia 7,8% plussis 33,35 dollaril.

Allikas: Äripäev

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755