Eesti IT-firmad visiidil Malaisias ja Taimaal

Tai pealinn Bangkok.
Tai pealinn Bangkok.

Kümne Eesti ettevõtte esindajad viibivad sel nädalal visiidil Malasiais ja Taimaal, kus kohtuvad muuhulgas kommunikatsiooni- ning digimajanduse ministritega.

Malaisias on välisministeeriumi välismajanduse ja arengukoostöö asekantsleri Väino Reinarti juhitaval äridelegatsioonil plaanis kohtuda teiste seas riigi kommunikatsiooni- ja multimeediaminister Gobind Singh Deoga. Samuti on kavas kohtumised majandusministeeriumis. Kuala Lumpuri ja Putrajaya linnavalitsustega räägitakse "targa linna" teemadel.

Tais on kohtumised digimajanduse ja -ühiskonna ministeeriumis ning peaministri büroos. Reedel toimub Bangkokis seminar teemal "Digiteenuste jagamine Eesti valitsuse ja erasektori vahel", mille avab Tai justiitsminister, asepeaminister Prajin Juntong.

22.-26. oktoobril toimuval visiidil osalevad esindajad ettevõtetest Cybernetica, Goswift, Aktors, Bear Metal, Ecomatic, K12 Technologies, Positium, Real Systems, RaulWalter ja Omniva. Samuti on delegatsioonis eesti.ee juht Raimo Reiman.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara