Autor: Aali Lilleorg • 26. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Net Group tegi Soomes käibehüppe

Lepingu allkirjastamine esmaspäeval, 22. oktoobril 2018 KSOY peakontoris Elimäkis. Vasakult Kymenlaakso Elektritöö ärijuht Olli Laitinen, president Aku Pyymäki ja Net Groupi Soome haru müügijuht Heli Siponen.
Foto: Net Group
Eesti tarkvara- ja äriarendusettevõte Net Group on Soomes äsja võitnud suuri riigihankeid, mis toovad sealsel turul hüppelise käibekasvu ja tõstavad ettevõtte kogukäibe 7 miljonini.

Net Group võitis äsja miljonitesse ulatuva hanke Soome energiaettevõttele Kymenlaakson Sähkö (KSOY) uue kliendiinfosüsteemi loomiseks Synerall platvormil. Koostööleping sõlmiti 22. oktoobril.

2014. aastal loodud Net Groupi Soome haru eesmärk on kommunaalettevõtetes juurutada veebipõhist kliendiinfosüsteemi ja arvelduslahendust Synerall, mis on mõeldud just Põhjamaade elektri, gaasi, vee, kütte ja keskkonnateenuste haldamiseks. Tänu Soomes laienemisele on Net Groupi aasta käibeprognoos kasvanud 7 miljonini.

Rakendatav infosüsteem on plaanis käivitada 2020. aasta alguses. Net Groupi Soome haru müügi- ja piirkonnajuht Heli Siponeni sõnul on neil hea meel aidata KSOY-l muuta oma tegevusi automaatsemaks ja kliendisõbralikumaks. "Hanke võit näitab, et pakume Põhjamaade turgude jaoks väga vajalikku lahendust ja turg on suur," märkis ta.

"Vananenud süsteemide väljavahetamine ja Net Groupi loodud Syneralli kasutuselevõtt on võimaldanud meie Põhjamaade klientidel muuta nii oma äri kui ka keskkonda jätkusuutlikumaks," rääkis Net Groupi tegevjuht Priit Kongo ja rõhutas, et jätkusuutlik areng on eesmärk, mida Net Groupis tugevalt toetab.

KSOY on Soome elektrimüügi ettevõte, mis KSOY järgib tugevalt säästva arengu põhimõtteid ja investeerib süstemaatiliselt elektrienergia mitmekesistamisesse ja elektrivõrkude pidevasse arendamisesse. KSOY ärijuht Olli Laitineni sõnul oli nende eesmärk leida süsteem, mis teenindaks nii kliente kui ka Kymenlaakson Sähkö vajadusi parimal võimalikul viisil. "Eelkõige võimaldab Synerall meil suuresti automatiseerida oma protsesse," täpsustas ta ja tõi välja, et lahendus on modulaarne, kergesti integreeritav ja skaaleeruv ning just need omadused eristavad Syneralli teistest konkurentidest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755