Autor: Birjo Must • 18. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Zuckerbergi varandus on kahanenud miljardite võrra

Facebook CEO Mark Zuckerberg
Foto: Reuters/Scanpix
Facebooki probleemidel ei näi tulevat lõppu ja see on pühkinud Mark Zuckerbergi varandusest tänavu juba 17,4 miljardit dollarit, kirjutab Bloomberg.

Sotsiaalmeediavõrgustiku aktsia langes ka eilsel kauplemispäeval 3%, 139,53 dollarile. See on madalaim tase alates 2017. aasta aprillist. Tänavu on aktsia aga koguni ligi 21% miinuses.

See on omakorda kahandanud ettevõtte asutaja Mark Zuckerbergi varandust miljardite dollarite võrra. Kui aktsia juulikuise tipu ajal oli Zuckerbergi varandus väärt enam kui 86 miljardit dollarit, siis nüüdseks on see kukkunud 55,3 miljardile.

Sotsiaalmeediavõrgustiku looja on seetõttu langenud ka Bloombergi miljardäride indeksis kolmandalt kohalt kuuendale. Edetabeli eesotsas on jätkuvalt Amazoni looja Jeff Bezos ja Microsofti asutaja Bill Gates.

Surve Facebookile kasvas eile taas, kuna USA senaatorid nõudsid Zuckerbergilt vastust selle nädala uudisele, mille järgi palkas ettevõte partnerid, et mõjutada teadlikult avalikku arvamust.

Allikas: Äripäev

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755