Taxify tegutseb tänasest ka Horvaatias

Fotol Taxify tegevjuht ja kaasasutaja Markus Villig.
Fotol Taxify tegevjuht ja kaasasutaja Markus Villig.

Tänu hiljutisele seadusemuudatusele Horvaatias alustab transpordiplatvorm Taxify täna tegevust riigi pealinnas Zagrebis.

"Horvaatia võttis hiljuti vastu ka uue seadusandluse, mis näitab, et turg on uutele transporditeenustele avatud. Me võtame selle väljakutse rõõmuga vastu," märkis Taxify asutaja ja tegevjuht Markus Villig.

Taxify Horvaatia tegevjuht Daniel Tutiã lisas, et Taxify pakub Zagrebis autojuhtidele paremaid tingimusi kui konkurendid. "Mõistame, et rahulolevad juhid tähendavad ka rahulolevaid kliente. Sellepärast on meie eesmärk olla õiglane nii oma juhtide kui sõitjate vastu – kuna me võtame juhtidelt platvormi kasutamise eest kuni 40% vähem tasu kui meie konkurendid, tähendab see õiglast hinda ka sõitjatele," ütles ta.

2013. aastal asutatud Taxify on üks kiiremini kasvavaid transpordiplatvorme, millel on üle 15 miljoni reisija ja poole miljoni juhi rohkem kui 25 riigis. Viimase rahakaasamise järel on ettevõtte väärtus üle miljardi dollari.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara