Autor: Äripäev • 7. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Asko Seeba
Foto: Erakogu

Asko Seeba annab juhtimise üle

Tarkvaraarendusega tegelev Mooncascade vahetab välja seni üheksa aastat ettevõtet juhtinud Asko Seeba. Uueks tegevjuhiks saab Anu Einberg, teatas Tartu IT-firma.

Viimased neli aastat Äripäeva Gaselli TOPi ehk kiiresti kasvavate ettevõtete edetabelisse jõudnud Mooncascade teatas sotsiaalmeedias, et ettevõtte kaasasutaja Seeba jääb firmaga seotuks ka edaspidi.

"Ma tahan Mooncascade'i jaoks võimalikult palju rakendada oma tehnilise tausta tugevusi, organiseerimisvõimet, strateegilist mõtlemist ja tehniliste tegevuste suunas liikuvat kirge. Selle jaoks vajan ruumi, et keskenduda projektide juhtimisele, mis avardavad uusi strateegilisi võimalusi," selgitas Seeba.

Mooncascade teenis eelmisel aastal 4,2 miljonit eurot müügitulu ja ligi 350 000 eurot ärikasumit. Mullu töötas ettevõttes 86 inimest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755