Autor: Äripäev • 13. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa panustab suure laenuga 5G võrku Eestis ja Soomes

Elisa tegevjuht Veli-Matti Mattila
Foto: PM/Scanpix Baltics
Telekomifirma Elisa laenas Põhjamaade Investeerimispangalt (NIB) 100 miljonit eurot, et Eestis ja Soomes 4G võrke laiendada ja 5G võrke ehitada.

"Laen aitab Elisal panustada 5G võrku nii Eestis kui ka Soomes. Viienda generatsiooni võrkude investeeringud on Põhjamaade ja Baltikumi-üleste ettevõtete jaoks hädavajalikud ning uus võrk loob uusi teadmisi kogu piirkonna tehnoloogiasektoris," ütles NIB juht Henrik Normann.

Laen anti 7 aastaks.

"NIB laenu abil tehtava investeeringuga tagame klientidele ligipääsu väga kiirele võrgule ja täiesti uutele viienda generatsiooni teenustele," nentis Elisa tegevjuht Veli-Matti Mattila.

Allikas: Äripäev.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755