Autor: Väinu Rozental • 20. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alari Aho: vaid 1 protsent käibest tuleb Eestist

Alari Aho leiab, et praegu on firma müümiseks õige ajastus, aga nemad oma ettevõtet müüma ei kipu.
Foto: Liis Treimann
Konkurents veebipõhise tarkvara turul maailmas on hoopis teisel tasemel kui Eestis, ütles OÜ Toggl tegevjuht ja suuromanik Alari Aho.

Alari Aho võttis oma ettevõttest Multiplier mullu 500 000 eurot omanikutulu, selgub värskest Dividendi TOPist.

Toggl on tosina tegutsemisaasta jooksul kasvanud ühtlaselt, rahulikult ning tulemuslikult. Firma omanikud on igal aastal omanikutulu võtnud. Aho möönis, et nii suurt hüpet dividendi summas, nagu oli eelmisel aastal, pole varem olnud.

“Dividendide võtmisel lähtume ettevõtte elujõulisusest,” rõhutas ta. “Dividende ei saa maksta tuleviku arvel, maksta saab kasumilt, mis on aastatega teenitud. Kindlasti on meile kõige olulisem ettevõtte mõistlik majandamine ja jätkusuutlikkus. Seetõttu on meie dividendipoliitika küllaltki konservatiivne.”

“Meie suurimad turud on USA, Kanada, Inglismaa ja Austraalia, Eesti käive jääb alla ühe protsendi,” ütles Aho.

Loe pikemalt Äripäevast.

Dividendi TOP

Võitis Graanul Investi suuromanik Raul Kirjanen, kes teenis mullu omanikutulu 7,5 mln eurot. Teine on Tallink Grupi suuraktsionär Enn Pant 5 mln ning kolmas Riverito suuromanik Toomas Annus 4,1 mln euroga. Uuri lähemalt SIIT.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755