Autor: ITuudised.ee • 30. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Karaokeäpp kasutab Eesti mobiilimakseid

Mobiilimakselahenduste pakkuja Fortumo ja enam kui 50 miljoni kasutajaga karaokeäpp Smule teatasid teisipäeval mobiilimaksete koostöö käivitamisest. Smule’i kasutajad saavad nüüd Smule VIP-konto teenustasu lisada oma igakuisele mobiiliarvele.

Mobiilimaksed Smule’is on kättesaadavad kasutajatele 17 riigis Euroopas, Lähis-Idas ja Aasias: Austrias, Bahreinis, Belgias, Taanis, Eestis, Soomes, Saksamaal, Indoneesias, Lätis, Leedus, Malaisias, Venemaal, Lõuna-Koreas, Sri Lankal, Rootsis, Türgis ja Inglismaal. Lähitulevikus laieneb ettevõtete koostöö ka teistesse riikidesse.

„Oleme suure kasutajate arvuga riikides märganud, et paljud inimesed ei saa oma VIP-kontot aktiveerida, kuna veebimaksed pole neile kättesaadavad. Fortumo mobiilimaksete lisamine võimaldab meil pakkuda digikeskkondades populaarset maksevõimalust ühe integratsiooni kaudu üle kogu maailma. Fortumol on suur rahvusvaheline ulatus ja nad abistasid meid mobiilimaksete strateegia väljatöötamisega,“ rääkis Smule’i äriarenduse asejuht Jesse Gillete.

„Mobiilimaksed on kõige laiemini kättesaadav ja mugavam maksemeetod maailmas. Kasutajatele pakub see lihtsat maksekogemust, mis digitaalsete teenuste pakkujatele tähendab omakorda suuremat hulka maksvaid kasutajaid. Meil on hea meel alustada koostööd Smule’iga,“ lisas Fortumo müügijuht Andrea Boetti.

Enam kui 60% maailma inimestest on tänaseks nutitelefon, kuid krediitkaarte kasutab vaid 20% inimestest. Suur hulk inimesi saab seetõttu küll digitaalset sisu tarbida, kuid tasuliste teenuste eest maksmine pole neile kättesaadav. Mobiilimaksed lahendavad selle probleemi, võimaldades igal telefoniomanikul tasuda veebis oma igakuise mobiilioperaatori arve kaudu.

Hiljuti teatas Fortumo koostöö alustamisest muusikateenusega Deezer ja koostöö laiendamisest Spotify’ga.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755