Autor: Indrek Kald • 8. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ekspress ostis Leedu IKT-konverentsi korraldaja

Ekspress Grupp ostis 100% Leedu suurimat tehnoloogia- ja innovatsioonikonverentsi korraldavast ettevõttest Login Conferences.
Mullu osales Login-konverentsil ka Bill Clintoni skandaaliga kuulsaks saanud Monica Lewinsky.
Foto: Augustas Didzgalvis

7. märtsil sõlmis Ekspress Gruppi kuuluv Leedu Delfi lepingu ettevõttega Small Talk Ideas ja Arnoldas Rogoznyjga konverentsikorraldaja UAB Login Conferences ostuks. Poolte kokkuleppel tehingu hinda ei avalikustata.

Firma Login Conferences peategevus on konverentsi Login korraldamine. Esimene konverents, kus oli 120 osalejat ja 11 esinejat, toimus 2007. aastal. Tänaseks on sellest saanud Leedu suurim innovatsioonikonverents, kus on üle 4000 osaleja ja 120 esineja.

Login alustas tehnoloogia, uuenduste ja loovuse käsitlustega, kui see oli oluline ainult valdkonna spetsialistidele. Järk-järgult kasvas osalejate arv ning suurenenud huvi võimaldas tuua kohale rohkem rahvusvahelisi esinejaid. Nüüdseks on üritusest välja kasvanud atraktiivne koht koostööpartnerite leidmiseks, teatas Ekspress Grupp.

Osaluse omandamise eesmärk on siseneda konverentside korraldamise turule ja muuta see innovatsiooni- ja tehnoloogiakonverents üheks tuntumaks innovatsiooniürituseks Baltimaades.

Delfi UAB omab Leedu populaarseimat uudisteportaali Delfi, kus on fokusseeritud kanalid erinevatele sihtrühmadele, samuti kuulutusteportaali alio.lt. Alates 2007. aastast kuulub Delfi UAB Hans H. Luige suuromanduses meediakontserni Ekspress Grupp.

Ekspress Grupi peamised tegevused hõlmavad veebimeedia sisutootmist, ajalehtede ja ajakirjade kirjastamist ning trükiteenuste osutamist Eestis, Lätis ja Leedus. 1989. aastal tegevust alustanud Ekspress Grupp annab tööd 1700 inimesele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755