Autor: Indrek Kald • 13. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SEB: digilepingute hulk kasvas 50%

Detsembrist märtsini on SEB Eestis digitaalselt allkirjastatud lepingute maht kasvanud 50%, moodustades veebruaris üle 15 000 lepingu.
SEB digitaalse müügi juht Baltimaades Edward Rebane.
Foto: Jake Farra, ajujaht.ee

Kõrgeid kasvunumbreid näitavad pangas ka videokohtumised, mis on paari kuuga kasvanud 70% võrra. Praegu toimub SEBs ligi 500 videokohtumist kuus.

Kasv puudutab ka mobiilirakendust, mille mahud on aastaga kasvanud pea 100%. Viimase aasta jooksul suureneb igakuiselt SEB mobiilirakenduse kasutajate arv mitme tuhande võrra.

SEB digitaalse müügi juht Baltimaades Edward Rebane kinnias, et kuigi videokohtumiste ja dokumentide digiallkirjastamise võimalusi on pank pakkunud mitmeid aastaid, on just praegu näha turul nende tõelist vastuvõtmist.

"Edaspidi ootame veelgi suuremat digitaalsete ja mobiilsete kanalite mõjuvõimu kasvu ja valmistume selleks ette," lisas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755