Autor: Indrek Kald • 17. märts 2020

Tööstust digitaliseeriva Eesti idufirma juht Forbesis 30 silmapaistva noore seas

Tööstust digitaliseeriva Eesti idufirma Fractory juht Martin Vares nomineeriti äriajakirja Forbes 30 silmapaistva noore liidri sekka.
Eesti idufirma Fractory juht Martin Vares.
Foto: Fractory

Vares nimetati täna Forbesi mõjukate noorte juhtide sekka tootva tööstuse kategoorias. Samas kategoorias toodi välja nii suurkorporatsioonide helgeid noori päid kui ka ettevõtjaid, kes lahendavad olulisi probleeme.

"Sellise tunnustuse osaks saamine on tõesti auasi. Vaadake vaid neid profiile - seal on nii palju ülivingeid inimesi. Ma pean siinkohal aga mütsi oma kolleegide suunas kergitama, sest ilma nende raske tööta poleks Fractory praeguseks hetkeks nii kaugele jõudnud," sõnas Martin Vares pressiteates.

Tema sõnul on pilvetööstus täna alles esimesi samme tegemas. "Jõudsime oma ideega turule väga varajases faasis ning oleme kindlasti üks tugevamatest," lisas ta.

Iga-aastaselt pakutakse kandideerimiseks välja enam kui 20 000 nime. Sealt omakorda valitakse 600 alla 30aastast oma valdkonna liidrit kahekümnes kategoorias - alates tootmisest ja ärist kuni meelelahutuse ning kunstini välja.

Varasemalt on eestlastest nomineeritud ka näiteks Markus Villig ja Eva Aasmäe. Sel aastal jõudis parima 30 sekka Roberta Einer kultuurivaldkonnas.

Fractory on tootmisplatvorm, mis aitab tööstust digitaliseerida. Insenerid saavad oma CAD-failid nii 2D- kui 3D-formaadis süsteemi laadides koheselt hinnastada. Selline töömeetod kärbib muuhulgas ka tellimisprotsessi ajakulu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755