Autor: Joosep Truu • 8. detsember 2020

Pea pooled küberrünnakuist on suunatud väikeste ja keskmiste ettevõtete vastu

Pea pooled küberrünnakutest on suunatud väikeste ja keskmiste ettevõtete vastu, sest seal puudub ikka veel teadlikkus ohtudest või keeldutakse neid tõsiselt võtmast, kirjutab Iteraction OÜ juht ja koolitaja Joosep Truu.
Iteraction OÜ juht ja koolitaja Joosep Truu.
Foto: Iteraction

Sel aastal nägime selgelt, et küberkurjategijad oskavad ära kasutada haavatavaid teemasid, olukordi ja sihtrühmi. Viirustõrjet pakkuva ettevõtte Bitdefender hinnangul tõusid maailmas veebruarist märtsini 2020 haiglate vastu suunatud pahatahtlikud rünnakud 475%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052