Autor: Siim Sikkut • 1. veebruar 2021

Siim Sikkut: digimaailma kolm suurt trendi

Digimaailma suured trendid võimaldavad tööd teha palju täpsemalt ja seega suurema mõjuga, palju säästlikumalt ja samas teenustega loodavat väärtust suurendades, sõnas MKMi asekantsler IKT alal Siim Sikkut.
MKMi asekantsler, Eesti riigi "IT-juht" Siim Sikkut.
Foto: Andras Kralla

"Tegeleme nende teemadega eri riigiasutustes ja MKMi kui digiriigi arengu eestvedajana igapäevaselt," kinnitas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052