Autor: Anu Lill • 11. veebruar 2019

Facebook võib lähinädalatel veel tõusta

Facebooki tõusev trend võib lähinädalatel kiireneda, kuna Wall Street'i analüütikud on oma soovitustes aktsia hiljutisele rallile reageerinud aeglaselt ja see muutub, kirjutab Marketwatch.
Hiljuti suurepärastest tulemustest teatanud Facebook võib lähiajal börsil kosuda veelgi, nimelt analüütikute "aegluse" tõttu viimaste arengute arvesse võtmisel.

Facebooki aktsia langes 5 kuu jooksul oma kõrgpunktist 217 dollari tasemelt 124 dollarile jõuluõhtuks, samal ajal kui S&P 500 langes samal perioodil 17,4 protsenti. Jõuludest aga algas taastumisralli, mis on kergitanud Facebooki aktsiahinda üle 40 dollari. Põhjus, miks lähinädalatel võib oodata järgmist tõusulainet, on see, et Wall Street'i analüütikud reageerivad arengutele aeglaselt ja on alles algusjärgus oma prognooside ja soovituste muutmises positiivsemaks.

Aeglus tuleneb eelkõige sellest, et analüütikud on oma olemuselt konservatiivsed. Enne oma prognooside täielikku uuendamist ootavad nad tavaliselt, kuni on kogunenud ülekaalukalt tõendeid trendi muutumisele.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052