Autor: Gregor Alaküla • 13. jaanuar 2022

Küberturvamehed: kustuta üleliigne pahn oma seadmetest

Vasakul Telia küberturbeteenuste juht Martti Kebbinau ja paremal Telia turbevaldkonna juht Aigar Käis, kes soovitasid ühe olulisema meetmena küberohtude vastu tõsta töötajate teadlikkust.
Foto: Erakogu
Nii nagu koristatakse iga päev kontorist tolmu, tuleks regulaarselt läbi viia küberkoristust ka oma seadmetes, sest vananenud tarkvaraga programmid sisaldavad hulgaliselt küberohtusid, rääkisid Telia küberturvamehed saates „Tehnoloogiakompass“.

Räägime sellest, kuidas Eesti eraisikud ja ettevõtted saavad hakkama küberohtudega. Ehk juttu tuleb Telia küberturvalisuse uuringust, millest selgus, et teema on endiselt ka alanud aastal väga aktuaalne, sest eelmise aasta jooksul suurenes nende inimeste ja ettevõtete hulk, kes on küberohtudega kokku puutunud.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052