Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 23. september 2021

Logitech ja Microsoft Teams annavad järjest kasvavale hübriidtööle jõudu juurde

Kuna sel aastal läheb enamik ettevõtteid tasapisi kontoritööle tagasi, teeb Logitech Microsoftiga koostööd, et üleminek oleks võimalikult sujuv.

Käesoleva aasta esimeses kvartalis kuulutati välja Rally Bar, Rally Bar Mini ja RoomMate ning nüüd teatab Logitech uhkusega tööstuse esimesest Microsoft Teams Room portfellist, mis on saadaval nii Windowsi kui Androidi jaoks. Ühiselt muudame koosolekuruumid mugavaks koostöökeskkonnaks, kus saab kasutada Teams Room’i jaoks loodud kvaliteetse heli ja videopildiga seadmeid.

Teams’iga Logitechi seadmed toetavad järjest kasvavat hübriidtööjõudu uue põlvkonna integreeritud ja personaalarvutipõhiste koostöölahendustega, mille hulka kuuluvad ühe puutega kasutamine, mugav sisu jagamine ning uskumatu heli- ja videokvaliteet. Logitechi uus tooteportfell on valdkonnas esimene omataoline ja toetab Microsoft Teams Room’i nii Windowsil kui ka Androidil, pakkudes mugavamat, ühtlasemat ja üleüldse paremat koosoleku kogemust igas suuruses ettevõtetele ning meeskondadele. Süsteeme Rally Bar ja Rally Bar Mini saab kasutada Teams Room lahenduse ja Windowsiga arvutis (sh Delli, HP, Inteli ja Lenovo madala süsinikujalajäljega arvutites). Teams Room töötab ka Androidil, otse süsteemides Rally Bar ja Rally Bar Mini.

„Meie jaoks on väga tähtis pakkuda klientidele uusi paindlikke tooteid, mis võimaldavad meie uutes tööviisides sujuvat koostööd,” ütles Logitechi partnerluse ja toodete turuleviimise juht Sudeep Trivedi. „Microsoft Teams on olnud eelistatud meeskonnatöö platvorm paljudele ettevõtetele. Oleme väga põnevil, et saame töötulemuste tõstmisele kaasa aidata ja tuua Teams Room’ile ainulaadsete uuenduslike lahenduste abil rohkem kasutusvõimalusi ning luua uue standardi.“

Seadmete ülesseadmine on väga lihtne ning oma koosolekuruumi lahendusi saate hõlpsasti jälgida ja hallata Admin Center’i lahenduste või Logitechi seadme haldustarkvara Sync kaudu. Samuti saate äriliselt vajalikku teavet selle kohta, kuidas teie koosolekuruume kasutatakse, sh inimeste arvu kohta, et vajadusel ruumi kasutust piirata. Rally Bar ja Rally Bar Mini on äärmiselt mitmekülgsed ning varustatud lihtsa kaablisüsteemiga, mis võimaldab mugavat ja kindlat paigaldust minimaalse jalajäljega.

„Logitechi uusimad videokoostöö tooted pakuvad Teams’i kasutajatele koosolekuruumides rohkem võimalusi,” ütles Microsoft Teams’i seadmete projekteerimise ja sertifitseerimise vanemdirektor Albert Kooiman.

Logitechi videokonverentsi lahendused väikestele, keskmistele ja suurtele ruumidele on eelkonfigureeritud Teams Room’i kasutamiseks Windowsis või Androidil ning paigaldusvõimalused on paindlikud, sh lauale, seinale ja teleri kinnitusega, et tagada mugav ja puhas koosolekuruum.

Windows Teams Room’iga kasutatav Rally Bar on saadaval aasta tesisest kvartalist ning Rally Bar Mini ja Teams Room’i lahendused Androidile lastakse välja pärast seda. Uute toodete ja suurte konverentsisaalide jaoks mõeldud lahenduste kohta rohkema teabe saamiseks külastage Logitech for Teams Room on Windows ja Logitech for Teams Room on Android.

Allikas: blog.logitech.com/2021/01/26/logitech-and-microsoft-teams-empower-the-growing- hybrid/

Tule vaata lahendusi oma silmaga ProScreen OÜ showroomis! Info showroomi kohta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755