Autor: Kohvisemu • 30. detsember 2021

Nutikad kohvimasinad koos Home Connectiga – kuidas see töötab?

Nutikas kohvimasin on revolutsioon, mida te võib-olla isegi ei teadnud, et vajate. Kohvimasina kasutamisel rakenduse Home Connect kaudu on mõned fantastilised eelised ja kuigi see võib enne selle kasutamist tunduda üleliigne, mõtlete kiiresti, kuidas olete ilma selleta siiani hakkama saanud.

Uurime, kuidas see tarkvara töötab ja millised on praktilised eelised igapäevasele kohviarmastajale.

Nutikad kohvimasinad on vaid üks näide nutikatest seadmetest. Mõned kaubamärgid on oma seadmete funktsionaalsuse suurendamiseks rakendusi lisades tõepoolest pikka aega initsiatiivi näidanud. Olenemata sellest, kas vajate nutikat külmkappi või nutikat kohvimasinat, need kaubamärgid on teie jaoks olemas. Saate kontrollida, millal on vaja piima tellida ja isegi oma telefonist toidukaupu tellida.

Rakendus Home Connect pole ainulaadne ainult kohvimasinatele, võite leida ka ühilduvaid nõudepesumasinate ja pesumasinate mudeleid.

Barista stiilis joogid nullteadmistega

Barista valmistatud tassile kohvile mõeldes kujutame tavaliselt ette, et see on võimalik ainult suurte teadmiste ja praktikaga poolautomaatse kohvimasina kasutamisel. Ja see on tõsi, kui olete kohvikus. See on aga vaid üks osa tõest. Teine osa jääb kodukasutuse kohvimasinate aastate jooksul saavutatud edusammudele. Üks parimaid asju nutika kohvimasina juures on asjaolu, et saate valmistada barista stiilis jooke, sealhulgas late, ristretto ja flat white, ilma et peaksite ise ühtki tehnikat tundma. Home Connecti kasutavad masinad on tavaliselt täisautomaatsed, seega võtavad nad enda kanda kogu protsessi alates jahvatamisest kuni õlle valmistamise ja isegi puhastamiseni. Öelge lihtsalt rakendusele, mida tahate, ja kohvimasin hakkab pruulima.

Kuidas see töötab?

Kasutajaliideste puhul on rakendusi uskumatult lihtne kasutada. Saate rakenduse alla laadida ja Bluetoothi abil oma seadmetega linkida, enne kui pääsete juurde masina erinevatele juhtnuppudele, ning kasutage rakendust kaugjuhtimispuldina.

Home Connecti rakendus on saadaval paljudes seadmetes, nii et olenemata sellest, kas soovite oma kohvi juhtida Android-tahvelarvutist või iPhone'ist, saate seda teha.

Saate masina ühendada ka IFTTT-võrgu osana. See võimaldab teha reeglipõhiseid parameetreid ja isegi premeerida end kohviga. Näiteks saate seadistada reegli, mis ütleb, et kui olete teatud hulga tööd teinud, autasustatakse teid kohviga. Masin hakkab seda automaatselt tegema, kui vajutate parameetrile.

Home Connectiga kohvimasina eelised

Peamine asi, millele võite mõelda, kui arvestate, et kohvimasin saab rakendusega linkida, on kaugjuhtimispuldi aspekt. See on kindlasti väga kasulik. Saate seadistada oma kohvimasina jooki valmistama ka siis, kui te ei viibi toas. Võite vajutada äratusel edasilükkamise nuppu, millega alustatakse kohvi valmistamist.

Rakenduse omamisel telefonis või seadmes on ka teisi suurepäraseid eeliseid:

●Kohvi playlist. See on funktsioon, mis võimaldab teil vastu võtta tellimusi erinevate kohvisortide ja retseptidega ning seejärel saate seadistada kohvimasina neid konkreetseid jooke valmistama. See on suurepärane võimalus koos sõpradega kohvimasinat nautida ning Home Connecti rakenduse kaudu uusi ja põnevaid jooke proovida.

●Hääljuhtimine. Jah, te tõesti saate oma kohvimasinat oma häälega juhtida. Kui teil on selline seade nagu Amazon Echo, saate oma rakenduse ühendada ja kui ütlete talle, et soovite latet, hakkab kohvimasin tööle.

●Kohvimaailm (Coffee World). See funktsioon aitab teil avastada rakendusest uusi ja põnevaid kohvisorte ning valmistada kohvi uutel viisidel, millele te muidu poleks mõelnud. Saate täita oma toa kaunite aroomidega ja proovida midagi uut.

●Automaatne puhastus. Automaatne piimapuhastusfunktsioon võimaldab teil süsteemi täielikult puhastada, ilma et peaksite muretsema ühegi töö käsitsi tegemise pärast. Lihtsalt määrake see oma rakendusest automaatselt puhastama..

●Kontrollige koostisosade taset. Kohvimasin võib saata teile hoiatusi, kui oad hakkavad otsa saama või kui masin vajab piima lisamist, et saaksite koostisainetega kursis olla ja veenduda, et masin ei saaks kohvi valmistamise ajal tühjaks.

Järeldus

Paljud inimesed, kes armastavad tehnilisi vidinaid, nagu kohvimasinad, soovivad ka oma kööki sisustada uusima nutika tehnoloogiaga. Saate kasutada kohvimasinat mugavalt oma magamistoast ja seada selle keetma isegi kodus viibimata. See võib olla suurepärane viis oma külalistele muljet avaldada, kuid see on ka palju mugavam kui kogu protsessi juures viibimine. Kööki oma valmisjoogi järele minemine on ühtaegu lõbus ja funktsionaalne. Saate isegi ühe neist masinatest oma kontorisse paigutada, et kõik töötajad saaksid seda nautida.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755