Autor: VMware • 13. mai 2022

VMWare kutsub oma partnereid kolm päeva kestvale tehnoloogiafiestale

Maailma üks mõjukamaid infotehnoloogiaettevõtteid VMware jätkab oma partnerite harimise traditsiooni ning kutsub kolmepäevasele virtuaalsele konverentsile EMPOWER Online 2022. Euroopas toimub üritus 17.-19. mail. Osalemine on tasuta.

Ürituse põhisõnum on – me kõik võime võita olles pilveökosüsteemi osa, seega just pilvetehnoloogiad ongi ürituse peateemaks. Palju tähelepanu pööratakse ka kaasaegsetele rakendustele, kaugtööle, turvalahendustele.

EMPOWER Online 2022 erineb teistest samalaadsetest üritustest selle poolest, et osalejad mitte ainult ei kuula ettekandeid, vaid võtavad osa ka praktilistest koolitustest. See on võimalus õppida otse VMware'lt ja teiste ettevõtete professionaalidelt ning esitada neile küsimusi.

Korraldajate sõnul tutvustatakse üritusel viimaseid IT-turu uudiseid, VMware uudiseid, samuti jagatakse praktilisi nõuandeid lahenduse juurutamise kõikide etappide kohta alates turundusest kuni juurutamise ja toeni. Eesmärk on anda VMware partneritele ja nende klientidele konkurentsieelis kiiresti muutuval turul. Ürituse raames toimuvad sessioonid tehnikutele, turunduse, klienditeeninduse ja müügispetsialistidele.

Lisainfo: Julija Nekrošienė, tel +370 616 80997, e-post: [email protected] ja EMPOWER Online 2022 veebilehel

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052