Autor: Meteora Fall OÜ • 24. detsember 2023

Internetikasiinode areng Eestis 2024. aastal

Eesti mängijate vajadused muutuvad, mistõttu hasartmängud Eestis ja teistes riikides paranevad pidevalt. Mängurid tahavad erksamaid emotsioone ja selleks lisavad hasartmängu lehtede arendajad uusi tehnoloogiaid. Tänu sellele tunnevad mängijad end turvalisemalt ning meelelahutus muutub paremaks ja mitmekesisemaks.

Mänguautomaatide ja meelelahutusportaalide arendajad kuulavad mängurite soove. Nad püüavad lisada oma loomingusse rohkem virtuaalset reaalsust. Nii hoiavad online-kasiinod oma mängijaid ja suudavad uustulnukatele huvi pakkuda. Portaal eestikasiinod.info omakorda võimaldab oma kasutajatel tutvuda üksikasjalikult uute online kasiinode, viimaste kampaaniate ja parimate mänguautomaatidega. Kogu teave on veebilehele juba kogutud ja kasutajad saavad kohe hasartmänge nautima hakata.

Plokiahel ja krüptovaluutad

Bitcoin tõuseb ja langeb pidevalt. Eestlased aga jätkavad krüptoraha ja plokiahela kasutamist järgmistel põhjustel:

1.Blockchain on vajalik, et tagada registreeritud mängijate turvalisus meelelahutus saidil. Seda kasutatakse mänguautomaatide loomiseks. See tagab RNG ausa toimimise ning raha kontole turvalise sisse- ja väljamakse.

2.Krüptovaluutat kasutades jääb inimene anonüümseks, teeb läbipaistvaid makseid ning petturid ei saa seda kahjustada.

3.Krüptoülekanded on kiired ega piirdu pankadega.

4.Plokiahela võrke kasutatakse ka virtuaalsete valuutade jaoks. Kuigi absoluutset anonüümsust pole, ei saa valitsusasutused tehingust teada.

5.Internetikasiinodes võetakse krüptoraha välja kiiremini kui pangaülekanne ning täiendamise vahendustasu on madalam kui teiste sissemakseviiside puhul.

Blockchain muudab tuleval aastal hasartmängud revolutsiooniliseks. Igal nädalal kasutab 30 tuhat kasutajat üle maailma kasiinomängude jaoks virtuaalset valuutat. Seega on võimalik, et enamik mängijaid kasutab plokiahela tehnoloogiat.

Mobiilimängud

Mobiiltehnoloogia on muutnud inimeste elusid ja mõjutanud iGamingu tööstust. Üha rohkem inimesi Eestis mängib slotte oma telefoniga. Tänu 5G-le mobiilimängude populaarsus ainult kasvab. Kiire Interneti-kiirus võimaldab teil mänge kiiresti alla laadida. Samuti saate oma telefonist reaalajas panuseid teha. Meelelahutusveebilehtede arendajad loovad nutitelefonidele rakendusi, et inimestel oleks mugavam slotikaid mängida ja panuseid teha.

Kasiinod ilmuvad ka sotsiaalvõrgustikesse. Eriti muutuvad üha populaarsemaks sõnumitoojad. Nii ilmus Telegram-kasiino firmalt Slotegrator. See on alternatiiv lihtsale hasartmängusaidile, mis kasutab messengeri integreeritud vestlusrobotit. Botiga suhtlemine on väga lihtne. See aitab teil registreerida, valida mängu ja teha sissemakse kiiremini. Slotegrator pakub:

●mänguautomaadid;

●otsemängud;

●lauamängud;

●kübersport;

●spordiennustused.

Ettevõte aitab ka hasartmängulehtede loojatel litsentsi hankida. Ettevõtte juhid vastavad tasuta inimeste küsimustele hasartmänguäri loomise kohta.

Isikupärastatud mängud

Tänu mängude isikupärastamisele on võimalik hoida olemasolevaid mängijaid hasartmänguasutuse veebilehel. See sisaldab:

1.Soovitatav meelelahutus konkreetse mängija huvidest lähtuvalt.

2.Ettepanekud, mis põhinevad mängumudelitel.

3.Kohandatavad parameetrid olenevalt kasutaja soovist.

Isikupärastamine hõlmab ka piirangute (ajaliste ja rahaliste) iseseisvat seadmist. See aitab mängijal ennast ja oma eelarvet kontrollida.

Tehisintellekt

Eduka protsessi tagamiseks tegutsevad kihlveokontorid ja online kasiinod tänu vahetatavatele osadele, mis on üksteisest sõltumatud. Sel juhul automatiseerib AI rutiinsed toimingud, selle asemel, et lasta seda käsitsi teha. Tehisintellekt võitleb petturitega. Näiteks soovib inimene registreerida ühte kasiinosse, kasutades mitut nime. Kuna see on keelatud, blokeerib AI selle kohe.

AI analüüsib ka turge ja sihtrühmi, reklaamib uusi tooteid reklaami ja turunduse kaudu, jälgib mängijaid ja kaitseb saite rünnakute eest. Teine tehisintellekti funktsioon on SEO optimeerimine. Ta otsib märksõnu, analüüsib tagasilinke ja täiustab metavälju.

Mis on virtuaalne ja liitreaalsus (VR ja LR)

Eesti mängijad hindavad kvaliteetset graafikat, mis pidevalt areneb. Internetikasiinod pakuvad kasutajatele uusi tooteid, kasutades virtuaalreaalsust (VR). See annab mängu sees tõelise kohalolu tunde. Nii saad tunda end nagu päris kasiinos. Mängulehtedel on ka meelelahutust, kus saab näha liitreaalsust (LR) – need on kuulsate mängude kolmemõõtmelised versioonid.

VR-is loovad mängijad oma karakteri, täpsustades selle omadusi. Protsessi saab täiendada virtuaalreaalsuse kiivriga – nii tunned päris kasiino õhkkonda kodust lahkumata. See saab võimalikuks järgmisel aastal.

Kokkuvõte

Tehnoloogiad arenevad pidevalt. Tänu plokiahelale, tehisintellektile, VR ja LR ning Web3 tehnoloogiatele saavad arendajad luua kolmemõõtmelisi digitaalseid ruume (metaversse). Juba järgmisel aastal saavad eestlased kõiki neid tehnoloogiaid katsetada.

Mängutööstus on avatud uutele inimestele. Selles piirkonnas on võimalus luua oma ettevõte. Kui aga selleks puuduvad teadmised ja kogemused, annavad Slotegratori töötajad nõu ja vastavad kõikidele küsimustele. Ettevõte on eksisteerinud üle 10 aasta ja on üks juhtivaid veebiasutuste tarkvaraarendajaid.

Tasub meeles pidada vastutustundlikku hasartmängu. Täiskasvanud mängijad saavad veebikasiinos konto luua ja ainult seal, kus see on võimude poolt lubatud. 2008. aasta hasartmänguseadus ütleb, et online-hasartmängud on Eestis legaalsed. Petturitega kokku puutumise vältimiseks peaksite valima ainult litsentseeritud ettevõtted. Teavet litsentsi kohta näete veebikasiino veebisaidi allservas. Kui seda pole, siis tegutseb asutus ilma loata.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474