Autor: Digitaalne Turundus • 7. veebruar 2024

Uus vaade üritusturundusele

Kujutage ette, et teie ettevõte ei ole lihtsalt üks paljudest turul, vaid tõeline staar, mis särab eredamalt kui ükski teine. Selleks, et särada, on vaja midagi enamat kui vaid tavapärast reklaami – on vaja luua elamusi, mis jäävad meelde.

Siin tulebki mängu Orangetime, üritusturundusagentuur, mis on spetsialiseerunud unikaalsete ja meeldejäävate sündmuste loomisele, et tuua teie bränd otse sihtrühma südamesse.

Mis teeb Orangetime'i nii eriliseks?

Orangetime ei ole lihtsalt üritusturundusagentuur; see on loovuse ja innovatsiooni labor, kus sünnivad ideed. Me ei piirdu standardsete lahendustega, vaid loome elamusi, mis räägivad otse teie sihtrühmaga või teie töötajatega, ühendades brändi ja kliendid viisil, mida tavaturundus ei suuda.

Milliseid teenuseid Orangetime pakub?

Alates ideest kuni teostuseni – Orangetime pakub kõike, mida vajate särava ja unustamatu sündmuse loomiseks. Meie teenuste hulka kuuluvad:

● Ürituste kavandamine ja korraldamine: Me võtame teie visioon, mõttedi ja muudame selle reaalsuseks, hoolitsedes iga detaili eest.

● Bränditeadlikkuse tõstmine: Me loome kampaaniaid, mis mitte ainult ei tutvusta teie brändi, vaid ka süvendavad kliendisidemeid, kasutades selleks põnevaid turunduskanaleid.

● Mõõdetavad tulemused: Meie strateegiad ei ole lihtsalt loomingulised, vaid mõõdetavad, andes teile selge ülevaate ROI-st.

Kuidas Orangetime aitab teie äri kasvada?

Orangetime'i lähenemine üritusturundusele on kui värskendav tuuleiil, mis mitte ainult ei suurenda teie nähtavust, vaid toob uusi kliente ja süvendab olemasolevate klientide ja kaastöötajate lojaalsust. Meie poolt loodud sündmused ja kampaaniad on nagu magnetid, mis tõmbavad ligi tähelepanu ja loovad emotsionaalseid sidemeid, mis on kaubamärgi pikaajalise edu võti.

Miks valida Orangetime?

Valides Orangetime'i, valite partneri, kes mõistab sügavuti turunduse ja sündmuste korraldamise kunsti. Meie varasemad edulood ja kogemused räägivad enda eest, näidates, kuidas oleme aidanud ettevõtetel eristuda ja saavutada oma turunduseesmärke. Meie lähenemine on personaalne – me kuulame, mõistame ja kohandame, tagades, et iga sündmus kajastab teie brändi unikaalsust.

Koostöö alustamine Orangetime'iga

Alustame koostööd selgete eesmärkide ja ootuste sõnastamisest, et tagada teie sündmuse edu. Meie kirg ja pühendumus on teie parimaks partneriks teekonnal, mis saab olema meeldejääv. Orangetime on rohkem kui üritusturundusagentuur.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052