3. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jüri Pihel lahkub TV3 programmidirektori ametist

Pihel lahkub alates homsest TV3-st ega täida enam telekanali programmidirektori ülesandeid, teatab telekanal.

Piheli lahkumisotsuse taga on soov end ka veidi teistsuguses keskkonnas proovile panna. "Kahju on kaotada üht vähestest tõeliselt tugevatest spetsialistidest omas valdkonnas, samas peame siiski aktsepteerima inimese soovi oma tegemistega edasi minna. Maailm on väike, Eesti telemaastik selles oluliselt väiksemgi - see tähendab, et suure tõenäosusega ristuvad TV3 ja Jüri teed veel tulevikuski," lisas TV3 tegevjuht Toomas Vara.

Programmidirektorina töötas Jüri Pihel telekanalis TV3 kuus aastat, alates 2000. aasta septembrist.

"Lahku läheme sõbralikult ja vastastikuses mõistmises," märkis Vara, kes hindab kõrgelt Piheli teeneid telekanali programmi arendamisel. "Just Piheli juhtimise all sai TV3-st Eesti juhtiv telekanal, et mitte öelda - lahutamatu osa Eesti inimeste elus," täpsustas Vara.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755