17. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mobi ostis poole blog.tr.ee-st

Mobiiliteenuste pakkuja Mobi Solutions OÜ ja Eesti suurima blogikataloogi haldaja Tr.ee OÜ kirjutasid 16. oktoobril alla koostöölepingule, millega omandas Mobi osanikega seotud ettevõte 50% Tr.ee-st.

Tr.ee OÜ asutajate Andris Reinmani ja Heimar Lille ning Mobi Solutionsi partneri Rain Rannu sõnul tähendab koostöölepe eelkõige blog.tr.ee lehekülje kasutajale uusi teenuseid.

"Edaspidi muutub blog.tr.ee mobiilseks, kasutajad saavad oma lemmikblogisid lugeda ka näiteks õues, bussis, aias või järjekorras seistes," ütles Rannu.

Kui varem tulnuks blog.tr.ee-l teenused ise välja mõelda või sisse osta, siis lepingu järgselt on blog.tr.ee käsutuses kogu Mobi meeskonna kogemused ja valmisolek uute ideede väljatöötamiseks ja realiseerimiseks.

"Mobi on üks esimesi Eesti ettevõtteid, kes eelmise aasta alguses oma ajaveebi käivitas. Samal ajal on Blog.tr.ee tegijad juba tükk aega uurinud võimalusi, kuidas oma leheküljele mobiiliteenuste abil lisaväärtust anda. Koostöö tundus loomulik," sõnas Lille.

Reinmani sõnul on esimesed mobiiliteenused plaanis turule tuua aasta lõpuks.

Tr.ee OÜ on asutatud 2006. aastal. Blog.tr.ee kataloogis on registreeritud ligikaudu 1000 blogi, mis teeb sellest populaarseima omalaadse teenuse Eestis. Blog.tr.ee teenus on kättesaadav olnud 2005. aasta sügisest, olles esimene sellelaadne teenus Eestis.

Mobi Solutions OÜ on 2001. aastal Tartus tudengite poolt asutatud mobiiliteenuste ettevõte, mis pakub peamiselt SMS-gateway ja m-turunduse teenuseid äriklientidele. Ettevõtte 2005. aasta käive oli 8,7 miljonit krooni ja ettevõttes töötab 15 töötajat. Mobi Solutions on Ericsson Mobility Worldi assotsieerunud partner.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755