30. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia valmistub uuteks ülevõtmisteks

Nokia on ettevõtte tegevjuhi Olli-Pekka Kallasvuo sõnul valmis järgmisteks ettevõtete ülevõtmiseks, kirjutab Rootsi ajalehele Svenska Dagbladetile viidates Kauppalehti Online.

Kallasvuo sõnul on turud muutunud nii kiiresti ja ettevõte peab panustama enam internetiärisse. Tema arvates on äri muutunud nii mitmetahuliseks, et ükski ettevõte ei ole võimeline olema edukas vaid üksinda tegutsedes. Seetõttu vajatakse uusi partnereid ning võimalikud on ka uued ühisettevõtted. Kallasvo muidugi möönab, et Nokia ei ole enam harjunud enam ettevõtteid üle võtma, kuid tema sõnul tuleb seda taas õppima hakata.

Juhi sõnul ei ole Nokia konkurendid enam mitte ainult mobiiltelefonide tootjad vaid nende hulgas on nüüd ka Apple, Canon, Microsoft ja Qualcomm.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052